چرا دین اسلام و مذهب شیعه را انتخاب کردم ؟ |
هیچ دینی به اندازه ی اسلام ، نسبت به ظلم ( هم ظلم کردن و هم پذیرفتن ظلم ) دقت و حساسیت به خرج نداده است. قرآن به صراحت ستمگران را وعده ی هلاکت می دهد.
الانعام : 47 قُلْ أَ رَأَیْتَکُمْ إِنْ أَتاکُمْ عَذابُ اللَّهِ بَغْتَةً أَوْ جَهْرَةً هَلْ یُهْلَکُ إِلاَّ الْقَوْمُ الظَّالِمُون ای پیامبر به آنان بگو : به من خبر دهید اگر عذاب خداوند بطور ناگهانى و پنهانى یا آشکارا به سراغ شما بیاید، آیا کسی جز ستمکاران هلاک مىشوند ؟ غافر : 52 یَوْمَ لا یَنْفَعُ الظَّالِمینَ مَعْذِرَتُهُمْ وَ لَهُمُ اللَّعْنَةُ وَ لَهُمْ سُوءُ الدَّارِ روزى که عذرخواهى ظالمان سودى به حالشان نمىبخشد و لعنت خدا براى آنها، و جایگاهی بد نیز براى آنان است. الکهف : 29 وَ قُلِ الْحَقُّ مِنْ رَبِّکُمْ فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ إِنَّا أَعْتَدْنا لِلظَّالِمینَ ناراً أَحاطَ بِهِمْ سُرادِقُها وَ إِنْ یَسْتَغیثُوا یُغاثُوا بِماءٍ کَالْمُهْلِ یَشْوِی الْوُجُوهَ بِئْسَ الشَّرابُ وَ ساءَتْ مُرْتَفَقاً ای پیامبر بگو : این حقّ است از سوى پروردگارتان، هر کس مىخواهد، ایمان بیاورد و این حقیقت را پذیرا شود و هر کس میخواهد کافر گردد. ما براى ستمگران آتشى آماده کردیم که سراپردهاش آنان را از هر سو احاطه کرده است، و اگر تقاضاى آب کنند، آبى براى آنان می اورند که همچون فلز گداخته صورتها را بریان مىکند، چه بد نوشیدنى، و چه بد حضورگاهی است. اسلام نه تنها ستم گری را ممنوع کرده است بلکه از تسلیم در برابر ستم نیر منع کرده است : هود : 113 وَ لا تَرْکَنُوا إِلَى الَّذینَ ظَلَمُوا فَتَمَسَّکُمُ النَّارُ وَ ما لَکُمْ مِنْ دُونِ اللَّهِ مِنْ أَوْلِیاءَ ثُمَّ لا تُنْصَرُونَ و بر ظالمان تکیه ننمایید، که موجب مىشود آتش شما را فرا گیرد و در آن حال، هیچ ولىّ و سرپرستى جز خدا نخواهید داشت و یارى نمىشوید...
همه ی احکام قرآنی همچون جهاد ، قصاص ، مقابله به مثل و ... در همین جهت است که پذیرش ستم و تسلیم در برابر آن از سوی اسلام نادرست شمرده شده است. مگر در جایی که مصلحتی بزرگتر و مهمتر در میان باشد.
امام صادق علیه السلام در آن موقعیت حساس ، شیعیان را از مراجعه به دستگاه قضایی بنی عباس منع می فرمودند تا مبادا تأیید حکومت ظالم محسوب گردد و در مقابل شیعیان را به حل اختلاف با وساطت معتمدین و علمای عادل دعوت مینودند .
نگله کنید به :
ابوجعفر محمد بن یعقوب الکلینی الرازی ، الکافی ، ج 1 ص 68 حدیث 10 ، ناشر : دارالکتب الاسلامیه تهران ، 1365 هـ ش
[ پنج شنبه 92/3/30 ] [ 11:11 صبح ] [ Smuslim ]
[ نظر ]
|
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |