چرا دین اسلام و مذهب شیعه را انتخاب کردم ؟ |
متن شبهه :
پاسخ + افشای مغالطه ی شبهه افکنان : در متن شبهه یک مغالطه ی لفظی (البته مغالطه ای ناشیانه) صورت گرفته است و آن اینکه شبهه افکن، خمر (یعنی شراب مست کننده و ناپاک) را با شراباً طهورا (یعنی نوشیدنی پاک) به یک معنی گرفته است! در حالیکه این دو شراب (شراب یعنی نوشیدنی) بسیار با هم متفاوت اند. در ادامه آیات قرآن را می خوانیم : سوره 5 آیه 90 :
اى کسانى که ایمان آوردهاید ! خَمر (شراب مست کننده و ناپاک) و قمار و بتها و ازلام [بختآزمایى]، پلید و از عمل شیطان است، از آنها دورى کنید تا رستگار شوید. پس خَمر (شراب مست کننده) حرام و از عمل شیطان است. اما بقیه آیات : سوره 47 آیه 15 :
توصیف بهشتى که به پرهیزگاران وعده داده شده، چنین است: در آن نهرهایى از آب صاف و خالص که بدبو نشده، و نهرهایى از شیر که طعم آن دگرگون نگشته، و نهرهایى از شراب که مایه لذّت نوشندگان است، و نهرهایى از عسل مصفّاست، و براى آنها در آن از همه انواع میوهها وجود دارد و (از همه بالاتر) آمرزشى است از سوى پروردگارشان! آیا اینها همانند کسانى هستند که همیشه در آتش دوزخند و از آب جوشان نوشانده مىشوند که اندرونشان را از هم متلاشى مىکند؟ در ادامه می آید که خمر بهشتی، مست کننده و ناپاک نیست. سوره 83 آیه 22 و 25 :
مسلّماً نیکان در انواع نعمتاند: بر تختهاى زیباى بهشتى تکیه کرده و (به زیباییهاى بهشت) مىنگرند. در چهرههایشان طراوت و نشاط نعمت را مىبینى و مىشناسى. آنها از شراب زلال دستنخورده و سربستهاى سیراب مىشوند. اما باید بدانیم که بنا بر متن قرآن ، شرابهای بهشتی نه مست کننده هستند و نه ناپاک : سوره صافات ، آیه 45 - 47 :
و گرداگردشان قدحهاى لبریز از شراب طهور را مىگردانند. شرابى سفید و درخشنده، و لذّتبخش براى نوشندگان. شرابى که نه در آن مایه تباهى عقل است و نه از آن مست مىشوند. سوره واقعه آیه 18 - 19 :
با قدحها و کوزهها و جامهایى از نهرهاى جارى بهشتى (و شراب طهور) امّا شرابى که از آن درد سر نمىگیرند و نه مست مىشوند. سوره الإنسان آیه 21 :
بر اندام آنها [بهشتیان] لباسهایى است از حریر سبز رنگ، و از دیباى ضخیم، و با دستبندهایى از نقره آراستهاند، و پروردگارشان شراب طهور به آنان مىنوشاند..
[ جمعه 92/11/18 ] [ 10:53 صبح ] [ Smuslim ]
[ نظر ]
|
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |