چرا دین اسلام و مذهب شیعه را انتخاب کردم ؟ |
در قرآن هیچ تناقضی وجود ندارد. اما پاسخ به شبهه افکنی های دشمنان اسلام : متن شبهه :
پاسخ : افشای سفسطه ی دشمنان اسلام : قبل از هر چیز باید بگویم که "یوم" در زبان عربی لزوماً به معنی روز -فاصله طلوع تا غروب خورشید- نیست. بلکه به معنی دوره / هنگام / بازه زمانی و ... هم می آید. کلیک کنید. I. اگر بخواهیم برداشت دشمنانِ اسلام از این دو دست آیه را بپذیریم، باز هم تناقضی در آیات نخواهد بود. چون آیه اول گفت خلقت = 6 دوره ! اما آیه دوم می گوید : خلقت + تقدیر = 8 دوره . پس تناقضی وجود ندارد. چرا ؟ چون دو معادله [ X=6 ] و [ X+Y=8 ] تناقض ندارند.( این پاسخ بر اساس نحوه استدلال خود دشمنان اسلام است.) II. پاسخ بعدی : متأسفانه اسلام ستیزانِ نادان درجمع اعداد یک رقمی دچار اشتباه شدند! چون آیه اول می گوید : آفرینش جهان در 6 دوره ؛ خوب ! اما آیه دوم (9-12 فصلت) می گوید: 1. آفرینش زمین در 2 دوره 2. آفرینش و تقدیر زمین و اقوات (آنچه در زمین است) در 4 دوره 3. آفرینش آسمانها در 2 دوره این در حالی است که گزینه 1 زیرمجموعه گزینه 2 است. یعنی نباید جدا حساب شود. بلکه 1 و 2 با همدیگر هستند. چون اقوات زمین جزئی از زمین است نه جدا از آن. یعنی : A=2 (زمین) A+B=4 (زمین+اقوات) C=2 (آسمانها) حال : ?=A+B+C پاسخ درست : 6 پاسخ اشتباه : 8 پس قرآن دقیق و درست محاسبه کرده است. اما دشمنان بی سواد و پرادعای اسلام هنوز هم در جمع اعداد یک رقمی با مشکل مواجه اند! III. علمای اسلام پاسخی دیگر نیز داده اند و آن اینکه در آیه 9-12 سوره فصلت منظور از 4 دوره همان 4 فصل سال است. در این صورت نیز تناقضی وجود نخواهد داشت. ملاحظه آیات : بخش اول شبهه ، آفرینش جهان در 6 دوره : سوره 7 آیه 54 :
در حقیقت، پروردگار شما آن خدایى است که آسمانها و زمین را در شش روز آفرید سپس بر عرش [جهاندارى] استیلا یافت. روز را به شب- که شتابان آن را مى طلبد- مى پوشاند، و [نیز] خورشید و ماه و ستارگان را که به فرمان او رام شده اند [پدید آورد]. آگاه باش که [عالم] خلق و امر از آنِ اوست. فرخنده خدایى است پروردگار جهانیان... سوره 10 آیه 3 :
پروردگار شما آن خدایى است که آسمانها و زمین را در شش هنگام آفرید. سپس بر عرش استیلا یافت. کار [آفرینش] را تدبیر مى کند. شفاعتگرى جز پس از اذن او نیست. این است خدا، پروردگار شما، پس او را بپرستید. آیا پند نمى گیرید؟ سوره 11 آیه 7 :
و اوست کسى که آسمانها و زمین را در شش هنگام آفرید و عرش او بر آب بود، تا شما را بیازماید که کدامیک نیکوکارترید. و اگر بگویى: «شما پس از مرگ برانگیخته خواهید شد» قطعاً کسانى که کافر شده اند خواهند گفت: «این [ادّعا] جز سحرى آشکار نیست.» سوره 25 آیه 59 :
همان کسى که آسمانها و زمین، و آنچه را که میان آن دو است، در شش روز آفرید. آن گاه بر عرش استیلا یافت. رحمتگر عام [اوست]. در باره وى از خبرهاى بپرس [که مى داند]. پس تا اینجای کار روشن است که خداوند جهان را در 6 دوره ( در 6 بازه زمانی ) خلق کرد. اما سری دوم آیات ( که دشمنان اسلام، به اشتباه آن را متناقض با آیه اول دانسته اند) قُلْ أَ ئنَّکُمْ لَتَکْفُرُونَ بِالَّذِى خَلَقَ الْأَرْضَ فىِ یَوْمَینِْ وَ تجَْعَلُونَ لَهُ أَندَادًا ذَالِکَ رَبُّ الْعَالَمِینَ * وَ جَعَلَ فِیهَا رَوَاسىَِ مِن فَوْقِهَا وَ بَارَکَ فِیهَا وَ قَدَّرَ فِیهَا أَقْوَاتهََا فىِ أَرْبَعَةِ أَیَّامٍ سَوَاءً لِّلسَّائلِینَ * ثمَُّ اسْتَوَى إِلىَ السَّمَاءِ وَ هِىَ دُخَانٌ فَقَالَ لهََا وَ لِلْأَرْضِ ائْتِیَا طَوْعًا أَوْ کَرْهًا قَالَتَا أَتَیْنَا طَائعِینَ * فَقَضَئهُنَّ سَبْعَ سَمَاوَاتٍ فىِ یَوْمَینِْ وَ أَوْحَى فىِ کلُِّ سَمَاءٍ أَمْرَهَا وَ زَیَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْیَا بِمَصَابِیحَ وَ حِفْظًا ذَالِکَ تَقْدِیرُ الْعَزِیزِ الْعَلِیم بگو: آیا این شمایید که واقعاً به آن کسى که زمین را در دو هنگام آفرید، کفر مى ورزید و براى او همتایانى قرار مى دهید؟ این است پروردگار جهانیان. و در [زمین]، از فراز آن [لنگرآسا] کوهها نهاد و در آن خیر فراوان پدید آورد، و مواد خوراکى آن را در چهار روز اندازه گیرى (تقدیر) کرد [که] براى خواهندگان، درست [و متناسب با نیازهایشان] است. سپس آهنگِ [آفرینشِ] آسمان کرد، و آن بخارى بود. پس به آن و به زمین فرمود: «خواه یا ناخواه بیایید.» آن دو گفتند: «فرمانپذیر آمدیم.» همچنین آنها را [به صورت] هفت آسمان، در دو هنگام مقرّر داشت و در هر آسمانى کار [مربوط به] آن را وحى فرمود، و آسمانِ [این] دنیا را به چراغها آذین کردیم و [آن را نیک] نگاه داشتیم این است اندازهگیرىِ آن نیرومند دانا...
[ دوشنبه 92/9/25 ] [ 9:54 صبح ] [ Smuslim ]
[ نظر ]
|
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |